[Bilde: Logo liten] Daimona | Orientalsk dans | Aktuelle kurs | Lenker | Basar |
linje
Hovedsiden

D a i m o n a
Om Daimona
Galleri
Kurs
Show
Utdrikningslag
Kontakt
Privat

Orientalsk dans

Lenker

Basar

Gjestebok

 

Kurs

linje

Informasjon om pågående og kommende kurs finner du her.

Daimona tilbyr både intensive kurs (kræsjkurs og helgekurs) og kurs som går over flere uker på (ett semester) flere nivå. Les mer om de ulike kursene lenger ned på siden.


linje

Ordinære kurs

Nivå 1/ Begynnere/ Introduksjon/ Beginners
Kurs på nivå 1 passer for de som aldri har prøvd magedans eller beslektede danseformer før, og for de som vil terpe på og ønsker en grundig repetisjon av de grunnleggende bevegelsene.
Tempoet er rolig, og det legges vekt på å lære teknikk, bevegelser og kombinasjoner nøye.

Kurs på nivå 1 kan tas både som intensive helgekurs eller som kontinuerlig kurs over flere uker.

Nivå 2/ Fortsettere/ False beginners
På nivå 2 forutsettes det at grunnbevegelser er kjente. Man vil jobbe mer med tempovariasjon og kontroll, samt at det blir flere nye kombinasjoner og bevegelser.

Nivå 3/ Litt øvet / Intermediate
På nivå 3 kan vi begynne å jobbe med ulike former for tilbehør som f.eks. slør eller kjepper (saidi) i tillegg til generell teknikk og kombinasjoner.

Nivå 4/ Litt øvet pluss / Intermediate plus
Fartsfylte koreografier med mange utfordrende kombinasjoner.

Privattimer for enkeltpersoner og små grupper (1-5 personer)
Trenger du en times veiledning for å finpusse teknikk eller vil du rett og slett bare ha undervisning alene? Ta kontakt for nærmere avtale.
linje 

Utdrikningslag / Kræsjkurs

Inviter hele vennegjengen/utdrikningslaget på et kræsjkurs i magedans!

Innhold
Hele gjengen får et kort teknikkurs med utvalgte bevegelser og en bitteliten koreografi om det blir tid til dette. Tidsbruk kan variere fra 1-6 timer, avhengig av dine/deres ønsker. For kun teknikk er minimum tidsbruk 1 time. For teknikk og koreografi er minimum tidsbruk 2 timer.

Målet er at deltakerne har det gøy sammen og får en liten ide om hva som kan skjule seg bak de glitrende kostymene man ser på scenen.

Lokale
Lokale med plass til hele gjengen og CD-spiller skaffes av deg som arrangør om ikke annet er avtalt (i motsatt fall kreves kontakt i god tid i forveien). Enten du bor utenbys og skal arrangere utdrikningslag i Trondheim og omegn, eller bor i byen, spør gjerne om råd ang. egnede lokaler.

Antrekk
Deltakerne må ha på behagelige klær til å trene i (men helst ikke baggy treningsbukser) og gjerne et skjerf eller lignende til å knyte rundt hofta. Man danser vanligvis barføtt eller på sokkelesten, evt med myke dansesko (jf ballettsko o.l.). Joggesko og høyhælte sko kan legges igjen i garderoben.

Kommende brud i et todelt turkis kostyme med magenetting omkranset av sine veninner.

Filming/fotografering
Jeg tillater ikke filming under instruksjonen, men vi kan sette av tid til å filme resultatet eller fotografere etter timen hvis det er ønskelig.

Lån av kostyme til brud?
Bruden kan låne et kostyme under kurset etter avtale. Hva som er tilgjengelig kommer litt an på brudens størrelse. Det kan være et "jalla"-kostyme (haremsbukse, topp/kjortel og evt slør/sjal), en enkel galabeya/kjole med et belte utenpå eller en todelt drakt med paljettert bh/skjørt
Det er også mulig å kjøpe belter eller enkle kjoler fra meg (se basaren) om dere vil gi bruden et varig minne om timen.

linje
Denne siden er sett 119195 ganger etter 1. november 2003.
Sist endret av Daimona 1970-01-01 00:00.